FEATURES OF OBTAINING MICROLINKS FOR 3D-PRINTERS - Ternovyi , Yuri; Lichkonenko , Natalia (Scientific Journal "Metallurgy", 2020)
Виконано аналіз впливу параметрів газового розпилення, а також фізичних властивостей розплаву та газу на розмір і форму одержаних часточок порошку. Встановлено, що найбільш суттєво на розподіл часточок щодо розмірів за інших рівних умов впливає швидкість газового потоку.